Przejdź do menu głównego | Przejdź do podmenu | Przejdź do treści

treść

Zaproszenie do składania ofert na zorganizowanie usługi cateringowej

15-09-2010

Zaproszenie do składania ofert na zorganizowanie usługi cateringowej

Departament Dialogu i Partnerstwa Społecznego w Ministerstwie Pracy i Polityki Społecznej zaprasza do składania ofert na zorganizowanie usługi cateringowej w trakcie szkolenia pt. „Zaawansowane taktyki negocjacyjne” adresowanego do przedstawicieli ministerstw (dyrektorów i zastępców dyrektora) biorących udział w negocjacjach na forum Trójstronnej Komisji do Spraw Społeczno-Gospodarczych i jej Zespołów problemowych oraz Trójstronnych Zespołów Branżowych.

Szczegółowy opis zamówienia określony został w załączniku.

Zamówienie będzie realizowane poniżej ustawowego progu 14 tys. Euro (zgodnie z prawem zamówień publicznych nie zostanie zastosowana procedura przetargowa).

Ofertę należy przesłać do dnia 20 września 2010 roku do godz. 12:00 na adres e-mail: maria.sobczyk@mpips.gov.pl. z podaniem propozycji menu oraz ceny netto i brutto za usługę cateringową.

Osoba do kontaktu: Maria Sobczyk- tel. (22) 661-16-45.

Uprzejmie informujemy, że zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranym wykonawcą. Po wyborze wykonawcy, zastrzegamy możliwość negocjacji warunków zamówienia. Jednocześnie informujemy, że Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej zawiera umowy na podstawie własnych wzorów umów zatwierdzonych przez radców prawnych Ministerstwa.

Niniejsze rozeznanie nie stanowi oferty w myśl art. 66 Kodeksu cywilnego, nie jest również ogłoszeniem w rozumieniu ustawy Prawo zamówień publicznych.

 

Załącznik do Zaproszenia

Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia

I. Przedmiot zamówienia

Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie kompleksowej usługi cateringowej na szkoleniu organizowanym w dniach 5-6 października 2010 r., pt. „Zaawansowane taktyki negocjacyjne” w Centrum Partnerstwa Społecznego „Dialog”, ul. Limanowskiego 23, Warszawa – sala F i H na II piętrze bez windy oraz sala restauracyjna na parterze (harmonogram podań w załączeniu).

Udział w szkoleniu wezmą przedstawiciele ministerstw (dyrektorzy i zastępcy dyrektora) biorący udział w negocjacjach na forum Trójstronnej Komisji do Spraw Społeczno-Gospodarczych i jej Zespołów problemowych oraz Trójstronnych Zespołów Branżowych.

II. Opis zadania

1. Wykonawca zapewni wyżywienie każdego dnia szkolenia dla 45 uczestników w miejscu i czasie wskazanym przez Zamawiającego.

2. W ramach usługi cateringowej wykonawca zapewni poczęstunek na wydzielonych w dwóch salach stołach podczas dwudniowego szkolenia oraz dwa obiady podane w sali restauracyjnej.

3. Poczęstunek na stołach we wskazanych salach obejmuje:

- kawę,

- herbatę,

- wodę mineralną gazowaną,

- wodę mineralną niegazowaną,

- ciastka-różne,

- paluszki słone.

Wykonawca zapewni co najmniej 1,5 litra kawy i herbaty, co najmniej 1,5 litra wody mineralnej gazowanej, co najmniej 1 litr wody mineralnej niegazowanej na uczestnika na każdy dzień szkolenia, które będą podawane sukcesywnie wg załączonego harmonogramu podań.

4. Każdego dnia szkolenia obiad podany w udostępnionej przez Zlecającego sali restauracyjnej w formie bufetu obejmujący:

a. zupę,

b. danie główne,

c. kompot lub sok.

5. Wykonawca zapewni personel, który zajmie się organizacją oraz obsługą kelnerską całego przedsięwzięcia.

III. Niniejsze rozeznanie dotyczy zamówienia realizowanego w ramach procedury konkurencyjnej dla Zamówień o wartości poniżej 14 000 EURO, w związku z czym realizowane jest bez stosowania przepisów ustawy Prawo zamówień publicznych.

IV. Niniejsze rozeznanie rynku nie stanowi oferty w myśl art. 66 Kodeksu cywilnego, nie jest również ogłoszeniem w rozumieniu ustawy Prawo zamówień publicznych.

 

Załącznik

Usługa cateringowa na szkolenie

w dniach 5 i 6 października 2010 r.

Data: 05-06.10.2010

Miejsce szkolenia: Centrum Partnerstwa Społecznego „Dialog”, ul. Limanowskiego 23, Warszawa,

sale F i H – II piętro – bez windy oraz sala restauracyjna na parterze.

Liczba osób objętych cateringiem: 45

Organizator: Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej, ul. Nowogrodzka 1/3/5, Warszawa

Harmonogram podań

5 października

1. 8.45 – sale F i H – przerwa kawowa (kawa, herbata, ciasteczka, woda mineralna gazowana i niegazowana, cukier, mleko do kawy) – podanie odpowiednio dla 22 osób (sala F) i 23 osób (sala H).

2. 10.30 – przerwa kawowa - uzupełnienie braków z poprzedniego podania na obu salach – liczba osób bez zmian.

3. 12.30 – 13.30 – obiad dla 45 osób. Wydanie obiadu odbędzie się w udostępnionej sali restauracyjnej, zgodnie zapisem zawartym w Szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia.

4. 13.30 – sala F i H ponowne uzupełnienie przerwy kawowej w proporcjach określonych w pkt 1.

6 października

1. 8.45 – sale F i H – przerwa kawowa (kawa, herbata, ciasteczka, woda mineralna gazowana i niegazowana, cukier, mleko do kawy) – podanie odpowiednio dla 22 osób (sala F) i 23 osób (sala H).

2. 10.30 – przerwa kawowa - uzupełnienie braków z poprzedniego podania na obu salach – liczba osób bez zmian.

5. 12.30 – 13.30 – obiad dla 45 osób. Wydanie obiadu odbędzie się w udostępnionej sali restauracyjnej, zgodnie zapisem zawartym w Szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia.

3. 13.30 – sala F i H ponowne uzupełnienie przerwy kawowej w proporcjach określonych w pkt 1.

do góry Ostatnia modyfikacja: 21-04-2022
Ministerstwo Rodziny i Polityki Społecznej Departament Dialogu i Partnerstwa Społecznego

Strona internetowa współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego

Ideo Realizacja: 
CMS Edito  Powered by: