Przejdź do menu głównego | Przejdź do podmenu | Przejdź do treści
Zaproszenie do składania ofert na zorganizowanie usługi cateringowej
Departament Dialogu i Partnerstwa Społecznego w Ministerstwie Pracy i Polityki Społecznej zaprasza do składania ofert na zorganizowanie usługi cateringowej w trakcie szkolenia pt. „Zaawansowane taktyki negocjacyjne” adresowanego do przedstawicieli ministerstw (dyrektorów i zastępców dyrektora) biorących udział w negocjacjach na forum Trójstronnej Komisji do Spraw Społeczno-Gospodarczych i jej Zespołów problemowych oraz Trójstronnych Zespołów Branżowych.
Szczegółowy opis zamówienia określony został w załączniku.
Zamówienie będzie realizowane poniżej ustawowego progu 14 tys. Euro (zgodnie z prawem zamówień publicznych nie zostanie zastosowana procedura przetargowa).
Ofertę należy przesłać do dnia 20 września 2010 roku do godz. 12:00 na adres e-mail: maria.sobczyk@mpips.gov.pl. z podaniem propozycji menu oraz ceny netto i brutto za usługę cateringową.
Osoba do kontaktu: Maria Sobczyk- tel. (22) 661-16-45.
Uprzejmie informujemy, że zastrzegamy sobie prawo kontaktu wyłącznie z wybranym wykonawcą. Po wyborze wykonawcy, zastrzegamy możliwość negocjacji warunków zamówienia. Jednocześnie informujemy, że Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej zawiera umowy na podstawie własnych wzorów umów zatwierdzonych przez radców prawnych Ministerstwa.
Niniejsze rozeznanie nie stanowi oferty w myśl art. 66 Kodeksu cywilnego, nie jest również ogłoszeniem w rozumieniu ustawy Prawo zamówień publicznych.
Załącznik do Zaproszenia
Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia
I. Przedmiot zamówienia
Przedmiotem zamówienia jest przygotowanie kompleksowej usługi cateringowej na szkoleniu organizowanym w dniach 5-6 października 2010 r., pt. „Zaawansowane taktyki negocjacyjne” w Centrum Partnerstwa Społecznego „Dialog”, ul. Limanowskiego 23, Warszawa – sala F i H na II piętrze bez windy oraz sala restauracyjna na parterze (harmonogram podań w załączeniu).
Udział w szkoleniu wezmą przedstawiciele ministerstw (dyrektorzy i zastępcy dyrektora) biorący udział w negocjacjach na forum Trójstronnej Komisji do Spraw Społeczno-Gospodarczych i jej Zespołów problemowych oraz Trójstronnych Zespołów Branżowych.
II. Opis zadania
1. Wykonawca zapewni wyżywienie każdego dnia szkolenia dla 45 uczestników w miejscu i czasie wskazanym przez Zamawiającego.
2. W ramach usługi cateringowej wykonawca zapewni poczęstunek na wydzielonych w dwóch salach stołach podczas dwudniowego szkolenia oraz dwa obiady podane w sali restauracyjnej.
3. Poczęstunek na stołach we wskazanych salach obejmuje:
- kawę,
- herbatę,
- wodę mineralną gazowaną,
- wodę mineralną niegazowaną,
- ciastka-różne,
- paluszki słone.
Wykonawca zapewni co najmniej 1,5 litra kawy i herbaty, co najmniej 1,5 litra wody mineralnej gazowanej, co najmniej 1 litr wody mineralnej niegazowanej na uczestnika na każdy dzień szkolenia, które będą podawane sukcesywnie wg załączonego harmonogramu podań.
4. Każdego dnia szkolenia obiad podany w udostępnionej przez Zlecającego sali restauracyjnej w formie bufetu obejmujący:
a. zupę,
b. danie główne,
c. kompot lub sok.
5. Wykonawca zapewni personel, który zajmie się organizacją oraz obsługą kelnerską całego przedsięwzięcia.
III. Niniejsze rozeznanie dotyczy zamówienia realizowanego w ramach procedury konkurencyjnej dla Zamówień o wartości poniżej 14 000 EURO, w związku z czym realizowane jest bez stosowania przepisów ustawy Prawo zamówień publicznych.
IV. Niniejsze rozeznanie rynku nie stanowi oferty w myśl art. 66 Kodeksu cywilnego, nie jest również ogłoszeniem w rozumieniu ustawy Prawo zamówień publicznych.
Załącznik
Usługa cateringowa na szkolenie
w dniach 5 i 6 października 2010 r.
Data: 05-06.10.2010
Miejsce szkolenia: Centrum Partnerstwa Społecznego „Dialog”, ul. Limanowskiego 23, Warszawa,
sale F i H – II piętro – bez windy oraz sala restauracyjna na parterze.
Liczba osób objętych cateringiem: 45
Organizator: Ministerstwo Pracy i Polityki Społecznej, ul. Nowogrodzka 1/3/5, Warszawa
Harmonogram podań
5 października
1. 8.45 – sale F i H – przerwa kawowa (kawa, herbata, ciasteczka, woda mineralna gazowana i niegazowana, cukier, mleko do kawy) – podanie odpowiednio dla 22 osób (sala F) i 23 osób (sala H).
2. 10.30 – przerwa kawowa - uzupełnienie braków z poprzedniego podania na obu salach – liczba osób bez zmian.
3. 12.30 – 13.30 – obiad dla 45 osób. Wydanie obiadu odbędzie się w udostępnionej sali restauracyjnej, zgodnie zapisem zawartym w Szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia.
4. 13.30 – sala F i H ponowne uzupełnienie przerwy kawowej w proporcjach określonych w pkt 1.
6 października
1. 8.45 – sale F i H – przerwa kawowa (kawa, herbata, ciasteczka, woda mineralna gazowana i niegazowana, cukier, mleko do kawy) – podanie odpowiednio dla 22 osób (sala F) i 23 osób (sala H).
2. 10.30 – przerwa kawowa - uzupełnienie braków z poprzedniego podania na obu salach – liczba osób bez zmian.
5. 12.30 – 13.30 – obiad dla 45 osób. Wydanie obiadu odbędzie się w udostępnionej sali restauracyjnej, zgodnie zapisem zawartym w Szczegółowym opisie przedmiotu zamówienia.
3. 13.30 – sala F i H ponowne uzupełnienie przerwy kawowej w proporcjach określonych w pkt 1.
Strona internetowa współfinansowana ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego